Lessen:

Wil jij de band met je paard versterken? Wil je met nog meer plezier samenwerken als een goed team? Rijden of aan de hand, longeren, bij alles wat je met je paard doet, is jullie samenwerking en verstandhouding belangrijk. Voel jij je verantwoordelijk voor hoe je je inzet voor je paard, zodat het beste resultaat naar boven komt? Dan ben je mij bij aan het juiste adres.

Waarom je training aanpassen of verbeteren?

Loopt jou paard langzaam of juist te snel? Is hij niet aan je been en hoe komt dat dan?

Linksom aan de longe gaat wel, maar rechtsom altijd lastig? Dat is nu eenmaal zo, we zijn allemaal scheef, of kan het toch anders? Zeker!

Is je paard snel moe, of lijkt hij juist nooit moe te worden? Heeft hij plezier in wat jullie samen doen of is hij altijd op de vlucht?

Is je paard na afloop van jullie samenzijn nog steeds blij?

Allemaal vragen die positief beantwoord zouden kunnen worden, als je gaat kijken naar hoe je met je paard samenwerkt. Als we uit gaan van het paard en ons richten op de vraag, "wat kan ik vandaag doen voor jou", kom je tot een echt mooie samenwerking, waarbij harmonie en leiderschap hand in hand gaan, gebaseerd op verbinding en vertrouwen.


Happy Athlete FEI:

Paard en ruiter begrijpen elkaar.

Paard is ontvankelijk voor hulpen.

Paard geeft de indruk uit vrije wil dat te doen wat van hem gevraagd wordt

en er is geestelijk en fysiek in harmonisch en natuurlijk evenwicht.


Hieronder een voorbeeld van welke oefeningen je bij het grondwerk kunt leren. Grondwerk is een mooie basis voor elk paard en elk niveau, je werkt aan de band met je paard, je communicatie wordt beter, je paard komt beter in balans en wordt sterker.


Enthousiast geworden?!

Voor een afspraak kun je me bellen op 06-25082819 of mailen naar info@equimanus.nl

Ik kom je graag helpen!